Bedste Rejsemål I Frankrig

14. November 2022

Listen er nok lang og enormt forskellige fra person til person. Jeg vil dog forsøge at komme med mine bud på, hvad der kan være spændende og måske et lille must at se og opleve i Frankrig.

Normandiet 

Dette er ikke et sted alle kender til, men virkelig et sted alle bør se og opleve. Er du det mindste historie-interesseret, så er dette bestemt et sted at tage hen. Især 2. verdenskrig har set sit præg på denne del af Frankrig og langs kysten, i blandt andet Aromanches, kan du i havet se rester af stederne, hvor tyskerne gik i land. 

Er det dog ikke historien, der tiltrækker, så er der bestemt skøn natur og ikke mindst det fantastiske Mont Sant-Michel. Klosteret i havet hvor du skal holde øje med tidevandet, da din bil ellers vil få en svømmetur.

Paris

Byen er ikke til at komme udenom. Selvom den er stor, så er den smuk på sin egen måde og har nogle fantastiske seværdigheder i form af Eiffeltårnet og Notre Dam.

Bayeux

Bayeux har en speciel seværdighed, nemlig Bayeux-tapetet. Og det lyder måske ikke super fedt, men selv mig som 12-årig blev imponeret. Et fantastisk 70 m. langt tæppe, der er vævet og som viser erobringen af England.

Måske ikke den vildeste seværdighed, men bestemt noget der er værd at se, når du kigger på det elegante håndværk.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, denne tekst. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af smykker.

Billede Credits: Pixabay, Annabel_P
bedste rejsemål i europa? - Her er de
Europa22. February 2021
Går du med tanker om at snuppe en ferie i Europa, men du mangler bare den helt rigtige destination  Så får du her gode bud på hvor i Europa turen kan gå til.   Bedste rejsemål i europa? - Hvis du er til …
Forside Europa Asien Afrika Nordamerika Sydamerika Australien