Bedste Rejsemål I Australien

31. March 2021

Hvis du skal til Australien, er der et væld af gode steder der nærmest er et must at besøge. Her får du nogle af mine favoritter, men der er selvfølgelig mange, mange flere steder at tage hen.

Uluru stenen består af sandsten og ligger i Northern Territory 350 km fra Alice Spring. Stenen er hellig og indeholder mange huler, malerier og små kilder. Hvert år kommer der rigtig mange turister til, for at se stenen skifte farve alt efter tidspunktet på dagen og årstiden.

Det australske operahus ligger i Sydney og er tegnet af Arne Jakobsen. Det er en meget berømt bygning grundet dens arkitektur. Operahuset er tegnet af den danske arkitekt Arne Jakobsen, som også er kendt fra mange andre sammenhænge.

I Sydney finder du også Bondi Beach med dens smukke hvide strande og mange muligheder for cafeliv. Selve havet er lettere vildt og tiltrækker mange havsvømmere og windsurfere, som vil prøve kræfter med det store vilde hav.

Her har du fået nogle få bud på hvad der er værd at se i Australien, men der er selvfølgelig mange, mange flere steder der er et besøg værd, da Australien er et kæmpestort land der byder på et utal af muligheder.

    Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for støtten de her bidraget til denne tekst. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis bestille Pico øreringe. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.

    Billede Credits: Pixabay / Walkerssk
    Forside Europa Asien Afrika Nordamerika Sydamerika Australien