Opdagelsesrejsen

Hvad er en Opdagelsesrejse ?

Opdagelsesrejsen er den af vores rejseformer som mest ligner en traditionel grupperejse. Men så alligevel slet ikke.

Sammen med gruppen og rejselederen, som ikke har været i landet før, en let rygsæk og et godt kort kommer du på opdagelse. Vi har hverken arrangerede aktiviteter, en fast rute eller planlagt indkvartering. Det er en grupperejse, skåret helt ind til benet!.

Vi tager af sted i helt små grupper på maksimalt 8 deltagere og rejsen varer typisk 3 uger.

På opdagelsesrejsen beslutter du sammen med gruppen og rejselederen i hvilken retning vi skal. Vi lærer befolkningen og landet bag turistfacaden at kende ved at tage ud i det blå og udforske de egne som tiltaler os, nærmere.

Rejselederen fungerer altså ikke som guide, og hans rolle bliver i stedet gennem handling og ord at videregive sin erfaring med at rejse på denne måde, og at danne gruppens naturlige centrum.

Godt vant til at rejse på må og få i ukendt land, ved rejselederen hvad der er vigtigt at gøre og han forstår at holde balancen mellem at opfylde basale behov og ikke at lade usikkerhed spænde ben for at begive sig ud i det.

I gruppen holder vi os fleksible og hjælper hinanden til at bevare åbenheden overfor de muligheder som dukker op. Vi planlægger vores rute undervejs, og nogle dage sender vi hinanden ud som mindre ekspeditionshold for at kunne udforske forskellige områder samtidigt.

Opdagelsesrejsen er for dig som har lyst til at rejse helt frit omkring, men samtidig ønsker fællesskabet i en gruppe og de fordele som en erfaren rejseleder giver.

Prisen på en opdagelsesrejse indeholder udelukkende udgifter til flybillet, rejselederen og eventuelt den første nats indkvartering. Alle andre udgifter afholder deltagerne selv.


Bliver du eventyrlysten ? Hvor kunne du drømme om at tage hen på en Opdagelsesrejse ?

Skriv en kommentar her. Vi vil meget gerne høre dine tanker!

Har du spørgsmål ?

Du kan ringe til os på 6133 6670 eller skrive en besked med det samme.

Skriv nu